duminică, 22 noiembrie 2009

Vantul bate, apa trece, pietrele raman...

Da, imi recunosc vina, nu am mai scris de mult. Dar, acum m-am gandit sa revin avand in vedere toata verva din tara, un amalgam de basesti, geoani si crini, un buchet floral incantator cu sfioase tente de levantica si cacao. Am observat care este strategia de piata a acestor domni enumerati mai sus si anume, aruncarea cu noroi in adversari, foarte frumos n-am ce zice. Insa o sa va povestesc ceva ce m-a repugnat la culme. 

Banuiesc ca va este mai mult decat cunoscut: Vantul bate, apaaaa treceee pietreleeee ramaaaaan...ei bine da, este melodia care suna din megafoanele masinilor PDL-iste dar, cum e dragilor ca melodia asta sa rasune in tandem cu un sobor de preoti care merg in fruntea unui cortegiu funerar? Delir! Nu? Ei bine sa fii martor la un asemenea eveniment este de-a dreptul jenant si mai jenant este faptul ca oamenii aia nu au avut minimul bun simt sa opreasca muzica aia jenibila. Rusine sa va fie! Rusine!

Azi e zi mare, merge lumea la vot nenica. Poate, zic poate, o sa-mi mut si eu funduletul gratios la urne si daca nu, oricum exista un tur doi si...oricum variantele de vot sunt atat de restranse, toti tragand pentru aceeasi felie, a lor, incat...desi nu-i tocmai corect, je m'en fiche este atitutinea cea mai la indemana si pentru ca in incheiere vreau sa va spun ca: Vantul bate, apa trece, pietrele raman...

3 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

ana@.fotografnunti.org spunea...

Buna!!intodeauna a fost asa "vantul bate,apa trece,pietrele raman!!!

Masaj erotic Bucuresti spunea...

Foarte bun articolul tau,felicitari.
Adevarat numai cand sunt alegeri isi mai aduc si astia aminte de noi,ma rog asta ca au nevoie......

 
Fata Morgana, vedeta de Romania . . . © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina