luni, 14 septembrie 2009

Mostenirea, aurul si Dolanestii...




Este imposbil sa nu fi auzit de scandalul iscat de fratii Dolanescu. Ionut si Dragos Dolanescu doi barbati la fel de avari, cu aceeasi dorinta de acaparare si de stapanire, stiti vorba aia: parca ar fi frati! Asa si cei doi feti frumosi care mai de care mai sclipitor si mai interesat de prestigiul tatalui si mai ales de averea sa, daca macar unu din ei ar avea putin bun simt ar ceda ca sa puna capat balciului asta de doi bani care nu face deloc cinste regretatului Ion Dolanescu. Sfatul meu si banuiesc ca al multora este: Luati o pauza baieti, ganditi-va intr-adevar la tatal vostru si la faptul ca voi insiva aveti copii, apoi vedeti ce e de facut.


Ps. Sper ca ai mei copii sa nu faca asa ceva in ziua cand eu voi trece pe taramul ala cu multa verdeata si pomi infloriti!

Numai bine!
Fata Morgana

1 comentarii:

Cristina spunea...

Cred ca mai bine adopti un "nu" hotarat inainte sa faci copiii...:) In orice caz, cred ca totul e un spectacol ieftin de fatada in care noi, avizii de spectacol si scandal, servim orice. Astia suntem...Asteptam o viata viitoare cu verdeata in care sa-l privim pe Sf. Petru cum face accident...Stirile de la ora 5...

 
Fata Morgana, vedeta de Romania . . . © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina