vineri, 3 iulie 2009

Signora Ridzi, acolitii si taberele ...




Nu mai pot cu signora Ridzi, m-am intoxicat....Ridzi in sus, Ridzi in jos. Ca si alte doamne din politica romaneasca signora Ridzi nu reuseste, se pare, sa isi dea seama ce vrea de la viata daca sa fie politician, trend setter sau delapidator. Ce-i drept e cam greu intr-o Romanie care este, citez: "Land of choice", intr-adevar pentru unii este tara de unde ai sa alegi. Alegi ce sa furi, cat sa furi, daca sa furi...ultima chestie este pusa de-anapoda normal ca furi, doar esti roman,in structura ta genetica exista intiparita chestia asta.
Revenind insa la signora Ridzi si la ministerul a carui sefa este, Ministerul Tineretului si Sportului, poate nu stiti dar, o sa va zic eu unde s-ar putea sa fi ajuns cei 75.000 de euro, ei bine, se pare ca M.T.S. organizeaza niste tabere GRATUITE pentru elevii romani, bun, pana acum toate bune si frumoase. Dar...ce te faci cu elevul roman care vrea si el sarmanul niste indicatii pentru ca are nelamuriri in legatura cu programul si actele- mama ei de birocratie- care trebuiesc depuse pentru a aplica la program si a face fata cerintelor? Nu ii raspunzi...normal. Astept de o luna jumate un mail, de la o anumita domnisoara care cica....ar trebui sa se ocupe de organizarea acestor tabere. Pozele pe care le-am vazut, poze care aveau legatura cu locatiile si cazarea sunt dezolante spre infricosatoare asa ca ma gandesc sa renunt la acest vis erotic care inseamna participarea la tabere de genul unde, nu vreau sa ma intorc cu hepatita sau alte boli de felul asta. Am povestit toate astea in cazul in care apare vreun nou scandal cu bani lipsa de la M.T.S. sa stii ca de aici a pornit totul...Am cautat niste imagini si o sa las aici si link-ul site-ului cu tot ce trebuie....daca cineva e kamikaze, este invitatul meu sa mearga in aceste tabere, DACA ele sunt reale.

Site-ul oficial: M.T.S. aici gasiti informatii despre taberele organizate.

Imagini care sa fie prea relevante nu am gasit dar, promit sa caut si sa va arat unele mai putin artistice. Pana atunci...numai bine!

Fata Morgana

0 comentarii:

 
Fata Morgana, vedeta de Romania . . . © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina